onsdag 8 maj 2013

att sälja in sig...

Ja hur gör man egentligen? Jag letar nytt jobb (ja chefen vet detta så tji fick ev scoopsökande sladdertackor) Mina händer tar för mycket stryk av det arbete jag har just nu och jag letar och letar och letar men det är så svårt för jag är lite (mycket) kräsen.
Det får inte vara kvällar och helger... jag vill helst jobba 75%.... jag vill jobba med nåt socialt och träffa människor, vill inte gå ner i lön. Jahapp det var de jobben det.

Receptionist hade passat mig kanon. Ett litet mysigt företag där jag servade personalrummet med frukt och höll fint, förberedde för konferens. Svarade i telefon och tog emot besökare och fick dem att känna sig välkomna etc... Handen i handsken!
Eller föreläsare... tänk er, folk som betalat för att frivilligt komma och lyssna på mig babbla (inte bara handen i handsken, utan mer som ett andra skinn) Jag kunde föreläsa om livet som Gastric bypass-opererad, om livet som förälder med ett för tidigt fött barn, om att vara ung reumatiker etc, vill folk lyssna på sånt?
Jag vill skriva! Jag vet inte vad men jag vill skriva. Barnböcker, självbiografi, krönikor, men i vilken ände börjar man?

Funderar på att göra som jag såg en kompis till mig göra på facebook, be alla att beskriva henne med ett enda ord (positivt) det hade jag kanske kunnat göra och bifoga i ett CV (mina vänner gillar mig iallafall)

Har en födelsedagspresent till godo från mina vänner där de ska trycka upp broschyrer om mig som vi ska dela ut sporadiskt till olika företag. En reklambroschyr för mig med foton och bara mina egenskaper och vad jag är bra på, och sen hoppas att något företag nappar och har nytta av en sån som jag. Men varför är det så svårt för mig att boka tid till detta, att komma igång? Det känns lite jobbigt att sitta och lista positiva egenskaper om sig själv och jag lyckas nästan alltid övertyga mig själv om att jag nog ska tona ner det lite och inte överdriva, så jäkla bra är jag nog ändå inte, och det är då jag tittar ner på min tatuering "Good Enough" och tänker att jofan, det är jag visst, jag duger som jag är och är bra nog!

Så om någon där ute som läser detta vet någon som har nytta av en glad och positiv tjej som har nära till skratt och är väldigt serviceminded och snabb på att skriva på dator, (skitrolig, punktlig, noggrann, lojal, lättlärd och fantastiskt ödmjuk) hör då gärna av er till mig.

Ledig fyra dagar nu då axlarna ska släppas ner och mungiporna dras upp.
Puss på er

3 kommentarer:

 1. Sprudlande
  Snäll
  Omtänksam
  Energisk
  Grundlig
  Snabblärd med ett fantastiskt kom-ihåg!
  Rolig
  Spontan
  Lättsam
  Engagerad
  Är några ord som beskriver dig. Vassego sätt igång med CVt!
  Puss

  SvaraRadera
 2. <3<3<3 akta jag kan ju bli mallig (tihi)

  SvaraRadera
 3. Sofie Nicklasson24 maj 2013 01:32

  Hej Linda, läste att du kollar efter nytt jobb och dök på detta jobb på Lunda Logik. Vet inte ALLS om det är nåt för dig, men på din beskrivning vad du söker så verkar det inte helt far-fetched. Lön etc har jag ingen aning om, men kan ju vara värt att kolla...
  http://www.lundalogik.se/om-oss/arbeta-hos-oss/hemtrevnadsexpert/

  ha det gott!
  Kram Sofie

  SvaraRadera