fredag 24 maj 2013

Cant buy me love........baaaah Humbug!!!!

De som säger att lycka inte kan köpas för pengar har fan inte fyndat riktigt snygga skor någon gång!!


Idag har jag haft egentid! Jag kunde inte ha rast idag pga utflykt på jobbet och fick således sluta tidigare, och då mannen hämtade barnen passade jag på att åka och shoppa på Entré. Resultatet är 2 klänningar och 2 par högklackade skor och humöret blev genast mycket bättre. Det bästa av allt är att jag gått och småsneglat på samtliga saker länge men varit för snål. Jag mår inte bra av att ge fullpris för något utan måste antingen få pruta på en loppis eller fynda riktigt härligt på rea. Jag mår sällan så bra som när jag ser ett plagg på rea som jag gått och trånat efter länge, och när det rent magiskt dyker upp rätt storlek när hoppet nästan varit ute, då känns det ju verkligen som ett gudomligt ingripande.

Tänk dig själv, du har kollat hela reastället och plagget finns i 3 storlekar som antingen tvingar dig att hålla andan eller käka x antal semlor, men ingen i din storlek. Sen går du vidare och kollar på nåt du tycker ser intressant ut och där är den.... mitt bland helt andra plagg och prisklasser.... din storlek i det efterlängtade plagget som någon lat (underbar) människa inte orkat hänga tillbaka utan bara stuckit in någonstans lite sporadiskt. Det är som om himlen öppnar sig och änglarna sjunger och jag har rättfärdigat mitt köp tusen gånger om redan. Lyckan kan vara i flera dagar!!

Jag har av någon anledning väldigt svårt att ta mig för saker som att boka tid till frisör.... massör.... läkare.....mm. Jag är mer sån som hugger tag i tillfället om det knackar på dörren... eller jag går förbi det på Entré och en underbar skylt utanför en frisörsalong skriker "vi har lediga tider".
 Då får jag ett infall och går in och hör om någon kan klippa mig inom en timme och oftast har jag tur. Idag ser jag ut som Jennifer Aniston... eller ja..... I wish!! Men mitt hår gör iallafall. Hon klippte och plattade och stoppade i flytande guld som jag nu givetvis tvingas köpa (ska kolla efter det på rea på nätet) Morrocan oil!! WOW det var som om mitt hår bara kapitulerade och lade sig ner slätt och glänste hälsosamt!

Sätter in foton på mina inköp, och nu kanske någon desillusionerad (fantasilös och tråkig) stackars människa tycker att skorna liknar varandra väldigt mycket, och till de människorna kan jag bara beklaga. Givetvis är det stor skillnad på dem!!! De med blått i är kanonsnygga till jeans, jeanskjol, caprijeans och blåa byxor.... och de andra är kanonsnygga till.....öööh.....allt det ovanstående plus annat... som rosa klänningar, gröna klänningar mm.... Nä nu tycker jag vi pratar om det mest väsentliga, priset!! De kostade 69!!!!!!!!!!kr per par!! Förstår ni? Jag var ju tvungen att köpa båda, det var ju så billigt att jag nästan tjänade pengar på att köpa dem!!

Min mamma sade en gång (nä vid närmare eftertanke säkerligen 37ggr) att jag är shopohollic, men det är sanning med modifikation, jag är utan tvekan en FYNDOHOLIC!!! And damn proud of it!!

Tänk vad lite shopping och en klippning kan göra för välbefinnandet (och att jag somnade på min spikmatta 19 igårkväll O_o)
I morgon blir det loppis med en kär vän och sedan shopping med dottern, så en fantastisk dag väntar med andra ord.

Puss4 kommentarer:

 1. Fiiiin du är i håret =) men köp ren arganolja istället ;) Kan du använda till både hår och hud =D Har testat båda grejerna och ja, arganolja är bara bäst och naturligast... bara ett tips =) och grattis till fyndet!!!
  Kram Sabina

  SvaraRadera
 2. Älskar håret, älskar klänningarna och skorna är bara så DU!!! Bra jobbat! Ses imorgon. Puss

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Måste hålla med om att det är två par helt olika skor :) Som passar till mycket. Och två snygga klänningar! För att inte tala om bruttan på sista bilden... Hmmm, tycker mig känna igen henne från nånstans... Säkert nån TV-serie ;)
  Håller med om att du inte är en shopaholic (trust me, I know...), utan en, väldigt duktig, fyndoholic. Du måste lära mig hur man gör!
  Kram

  SvaraRadera