torsdag 2 maj 2013

När alla blir dumma i huvudet exakt samtidigt...D

Har ni också varit med om det? Alla människor börjar gå saktare, I VÄGEN och bara såååååsar framför en när man har bråttom och måste förbi fort. Och för att inte tala om alla dessa männsikor som går för fort som håller på att välta en eller knuffar till en när de skyndar förbi, de förtjänar minst en spark på smalbenet. Sen de som pratar så jäkla högt som man önskar att man hade en fjärrkontroll till så man kunde skruva ner ljudet eller eventuellt mute-a lite när man kände för det.
Men värre är nästan de idioterna som verkar tro att man har superhörsel och pratar sådär i skägget så man vill slå dem lite nätt med en slägga.
Folk börjar simultant tugga jätteäckligt och högt och smaska och alla är sådär superkorkade och verkar inte fatta någonting, så jag går runt och kokar.................

en gång varenda jävla månad......


Dottern snappar upp att nåt inte är som det brukar med mamma och frågar lite försynt.... är det inte riktigt bra idag mamma (men så himla förståndig du måste vara då..... gaaah stoltheten har konflikt med irritationen i mitt huvud)
Nej det är faktiskt inte så bra idag gumman, mamma har haft en jobbig dag idag och har mens så då blir man oftast lite lättirriterad (läs psykogalen pmskossa)
Ah ok, ja jag har också haft en riktig otursdag idag säger hon fortsättningsvis. Jaha vadådå frågar jag. Ja först så slog jag mig i huvudet och sen trillade jag och slog mig här (visar ett skrapsår)
Ah ett skrapsår säger jag. Nä jag skulle nog mer kalla det ett öppet köttsår, tycker hon.
Nej gumman man behöver inte överdriva och göra saker värre än de är.
Det tycker jag inte att jag gör, det är mer om jag säger HERREGUD HERREGUD HERREGUD, jag har ett ÖPPET köttsår jag håller på att DÖÖÖÖÖ!!!! Mer typ så är det att överdriva mamma.
ÖÖöööh ok, du har rätt! (Har ingen aning aaaaalls om vaaaar hon får sina dramatiska tendenser från)

Vi tittar på Mupparna efter kvällsduschen, det har blivit en liten mysig ritual som jag har med mig sedan min barndom och barnen älskar "Svenska kocken" även om det förbryllar dem lite över att han ju inte pratar svenska på riktigt. Då frågar dottern mig om det var svartvitt när jag var liten.... alltså inte bara på tv utan i verkligheten också (jag vet detta för jag dubbelkollade.... trippelkollade.... så jag inte missförstått)
Kände instinktivt att jag behövde en tur till systembolaget, och nej inte för att döva sorgen som man säkert skulle kunna tro och verkligen ha förståelse för, utan för att få visa leg hos den snälle herren som alltid kräver det och säger till mig att gå hem och skryta.
Sist jag kände mig så gammal var nog när mannens då 18åriga systerdotter bodde hos oss ett kort tag och berättade att Micke och Molle var hennes favoritfilm när hon växte upp. Jaaa min med sade jag. VA fanns den när DU var liten??? HRMPF!!!! Ja redan då, när dinosaurierna vandrade på joden (ge mig botox pronto!!)

Nu ska denna skrynkliga lekamen sitta i soffan med ett glas vin och se en bra film, det blir väl Barnen hedenhös eller familjen Flinta eller nåt annat som skildrar min barndomstid (MORR!!)

PMS-puss

1 kommentar: